Read Het wonder van Frieswijck by Thea Beckman Free Online


Ebook Het wonder van Frieswijck by Thea Beckman read! Book Title: Het wonder van Frieswijck
The author of the book: Thea Beckman
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: 9789056376406
The size of the: 18.53 MB
Edition: Lemniscaat
Date of issue: October 14th 2004
ISBN: 9056376403

Read full description of the books Het wonder van Frieswijck:

Kampen, 1470. Als Tieske, de hond van Alijt Kuinretorf, de zoon van schepen Van den Vene in zijn arm bijt, wordt de hond door de schepenbank voor straf op bedevaart gestuurd. Tieske moet naar een heilige boom in het Oversticht en Alijt zal hem begeleiden.
Alijts vader vindt zijn dochter echter te jong om alleen op reis te gaan en daarom vraagt hij een Portugese koopman, die dezelfde kant op moet, om zijn dochter onder zijn hoede te nemen.
De koopman is niet alleen; hij heeft Danga bij zich, een negerslaafje aan een ketting. De meeste mensen hebben nog nooit iemand meteen donkere huid gezien en denken dat hij de duivel zelf is. Maar Alijt is niet bang voor hem en ze sluit vriendschap met Danga.
Als het gezelschap na een lange reis aankomt in Frieswijck, gebeurt er iets wonderbaarlijks. Op het moment dat iedereen geknield bij de heilige boom zit, valt plotseling Danga’s ketting af. Een wonder? Alijt weet er meer van, maar zwijgt. Het belangrijkste is dat Danga weer vrij is.

Read Ebooks by Thea BeckmanRead information about the author

Ebook Het wonder van Frieswijck read Online! Thea Beckman (1923-2004) was born in Rotterdam. She began writing in 1947, but it was not until her children were grown that she devoted herself to writing full time. Crusade in Jeans was first published in 1973. It became an overnight success, making her one of the most popular authors of juvenile books in the Netherlands. Ms. Beckman is fascinated by history and wrote books about many historical periods.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Het wonder van Frieswijck
Read EBOOK Het wonder van Frieswijck by Thea Beckman Online free

Download Het wonder van Frieswijck PDF: het-wonder-van-frieswijck.pdf Het wonder van Frieswijck PDF