Read Đấu Trường Sinh Tử by Suzanne Collins Free Online


Ebook Đấu Trường Sinh Tử by Suzanne Collins read! Book Title: Đấu Trường Sinh Tử
The author of the book: Suzanne Collins
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: No data
The size of the: 7.65 MB
Edition: Văn Học, Nhã Nam
Date of issue: August 2010
ISBN: No data

Read full description of the books Đấu Trường Sinh Tử:

Một thế giới tàn nhẫn trong tương lai...

Đó là khi Bắc Mỹ đang dần khôi phục lại sau nhiều năm chìm trong nội chiến. Sau khi nhà nước Panem trấn áp được cuộc nổi dậy của mười ba quận, phá hủy quận 13, những người đứng đầu bộ máy cai trị đặt ra một hình phạt tàn nhẫn cho mười hai quận còn lại. Mỗi năm từ mỗi quận một nam và một nữ bị chọn làm vật tế, bị gom lại trên một chiến trường, phải tiêu diệt lẫn nhau cho đến khi chỉ còn một người duy nhất sống sót.

Trong một lần xả thân cứu em gái, Katniss sa chân vào đấu trường sinh tử. Cô và Peeta trở thành một cặp đồng hành, cùng phiêu lưu vào thế giới đầy chết chóc, nơi mà đường vào có 24 lối dành cho 24 con người nhưng đường ra thì chỉ có 1. Katniss sẽ phải làm gì, khi các đối thủ của cô là một chàng trai có tình cảm với cô và một người cô coi như em gái?

Bí ẩn, gai góc nhưng mãnh liệt đầy chất thơ, làm người đọc hồi hộp đến từng thớ chữ, không phải ngẫu nhiên khi Đấu trường sinh tử lọt vào danh sách sách bán chạy nhất của tờ The New York Times trong suốt 60 tuần, và mang lại vinh danh từ tạp chí Time cho tác giả Suzanne Collins như một trong những người có ảnh hưởng nhất thế giới năm 2010.

Read Ebooks by Suzanne CollinsRead information about the author

Ebook Đấu Trường Sinh Tử read Online! Librarian Note: There is more than one author in the Goodreads database with this name.

Since 1991, Suzanne Collins has been busy writing for children’s television. She has worked on the staffs of several Nickelodeon shows, including the Emmy-nominated hit Clarissa Explains it All and The Mystery Files of Shelby Woo. For preschool viewers, she penned multiple stories for the Emmy-nominated Little Bear and Oswald. She also co-wrote the critically acclaimed Rankin/Bass Christmas special, Santa, Baby! Most recently she was the Head Writer for Scholastic Entertainment’s Clifford’s Puppy Days.

While working on a Kids WB show called Generation O! she met children’s author James Proimos, who talked her into giving children’s books a try.

Thinking one day about Alice in Wonderland, she was struck by how pastoral the setting must seem to kids who, like her own, lived in urban surroundings. In New York City, you’re much more likely to fall down a manhole than a rabbit hole and, if you do, you’re not going to find a tea party. What you might find...? Well, that’s the story of Gregor the Overlander, the first book in her five-part series, The Underland Chronicles. Suzanne also has a rhyming picture book illustrated by Mike Lester entitled When Charlie McButton Lost Power.

She currently lives in Connecticut with her family and a pair of feral kittens they adopted from their backyard.

The books she is most successful for in teenage eyes are The Hunger Games, Catching Fire and Mockingjay. These books have won several awards, including the GA Peach Award.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Đấu Trường Sinh Tử
Read EBOOK Đấu Trường Sinh Tử by Suzanne Collins Online free

Download Đấu Trường Sinh Tử PDF: u-trng-sinh-t.pdf Đấu Trường Sinh Tử PDF