Read Het Cupidocomplot by Johan Vandevelde Free Online


Ebook Het Cupidocomplot by Johan Vandevelde read! Book Title: Het Cupidocomplot
The author of the book: Johan Vandevelde
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: No data
The size of the: 4.41 MB
Edition: Solid Tales & De Scriptomanen
Date of issue: September 15th 2016
ISBN: No data

Read full description of the books Het Cupidocomplot:

Het zit Dion Aerts niet mee. Zijn ouders zijn gescheiden en op zijn nieuwe school wordt hij gepest door Marco. Wanneer Marco het horloge van Dions overleden opa stukmaakt, gaat Dion door het lint en takelt Marco flink toe. De directeur nodigt de ouders van beide jongens uit voor een gesprek. Tussen Marco’s vader, die weduwnaar is, en Dions moeder klikt het vrijwel meteen. Ze worden verliefd en de afspraakjes volgen elkaar op. Voor aartsvijanden Dion en Marco zou het een ramp zijn wanneer hun ouders met elkaar zouden trouwen. Dan worden ze immers broers en dat willen ze met alle mogelijke middelen verhinderen. De jongens sluiten een overeenkomst waarbij ze zullen samenwerken om de relatie tussen hun ouders stuk te maken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan...

Read Ebooks by Johan VandeveldeRead information about the author

Ebook Het Cupidocomplot read Online! Johan Vandevelde volgde de opleiding Audiovisuele Kunsten aan de filmschool RITS. Hij werkte mee aan de strips gebaseerd op de televisiereeks Windkracht en maakte deel uit van het oorspronkelijke creatieve team achter de televisiereeks Flikken.

In 2000 debuteerde Johan Vandevelde met het jeugdboek De tijdspoort, gebaseerd op een eerder geschreven scenario dat nooit gepubliceerd werd, en mocht hiervoor twee jaar later de eerste prijs van de Limburgse Kinder- en Jeugdjury in ontvangst nemen. In 2005 deed hij dit nog eens over met Na het Licht, deze keer bij de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Ook zijn derde boek Het Kronosproject viel in de prijzen.

Johan Vandevelde schrijft vooral in de genres fantasy en sciencefiction, maar vindt dat hij zich niet mag binden aan een bepaald genre.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Het Cupidocomplot
Read EBOOK Het Cupidocomplot by Johan Vandevelde Online free

Download Het Cupidocomplot PDF: het-cupidocomplot.pdf Het Cupidocomplot PDF