Read Mijnheer Venus by Rachilde Free Online


Ebook Mijnheer Venus by Rachilde read! Book Title: Mijnheer Venus
The author of the book: Rachilde
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: No data
The size of the: 810 KB
Edition: Furie
Date of issue: 1988
ISBN: No data

Read full description of the books Mijnheer Venus:

Pervers, tijdsgebonden? Misschien, maar ontegenzeglijk heeft Mijnheer Venus niets van haar bekoring verloren. Raoule de Vénérande, een jonge welgestelde vrouw, raakt in de ban van een mooie jongeling, Jacques Silvert. In de relatie die er tussen hen beiden ontstaat vindt er een rolwisseling plaats. Raoule de Vénérande maakt van Silvert haar slaaf, haar vrouw.
Fascinerend door de sfeer, de karakters en het verloop van de onvermijdelijk abrupt eindigende liefde. Schaamteloos. Zonder enige moraal.

Mijnheer Venus is in 1884 in België verschenen. Het boek werd door Rachilde op twintigjarige leeftijd geschreven en maakt deel uit van haar omvangrijke oeuvre als prozaïste en essayiste.

Rachilde (pseudoniem van Marguerite Eymery, 1860-1953) is een schrijfster van vele ophefmakende romans. Mijnheer Venus bijvoorbeeld ontketende een rechtszaak vanwege het onomwonden erotische karakter.

Read Ebooks by RachildeRead information about the author

Ebook Mijnheer Venus read Online! Rachilde was the nom de plume of Marguerite Vallette-Eymery, a French author who was born February 11, 1860 in Périgueux, Périgord, Dordogne, Aquitaine, France during the Second French Empire and died in April 4, 1953.
She is considered to be a pioneer of anti-realistic drama and a participant in the Decadent movement.
Rachilde was married to Alfred Vallette.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Mijnheer Venus
Read EBOOK Mijnheer Venus by Rachilde Online free

Download Mijnheer Venus PDF: mijnheer-venus.pdf Mijnheer Venus PDF